For bedrifter

For bedrifter - Spørsmål & svar - Standguide


Kjære itDAGENE-deltaker!

Denne siden inneholder litt praktisk info som forhåpentligvis vil svare på mange av spørsmålene du kanskje sitter inne med. Vi i itDAGENE-styret vil gjøre det vi kan for at din deltakelse på arrangementet vil gå så smertefritt som mulig. Under følger en del informasjon som kan være nyttig å lese gjennom før du og din bedrift kommer til Trondheim i september.

Praktisk info

itDAGENE 2017 blir arrangert 11.-12. september 2017 i Glassgården på NTNU Gløshaugen, merket av på kartet på vår forside. Standområdet vil være åpent fra 10:00 til 16:00 begge dagene. Representanter fra itDAGENE vil være tilstede på standområdet til deres disposisjon. De vil også hjelpe til med rigging fra klokken 08:30.

Standutstyr

Standutstyr kan sendes hit i forkant av arrangementet til: Elektro, O.S. Bragstads plass 2E, 7034 Trondheim. Merk forsendingen tydelig med navnet til bedriften og itDAGENE. Utstyr kan ankomme varemottaket tidligst 6. september. Eventuelt kan vi være behjelpelige med å ta imot standmateriell på arrangementsdagen etter avtale. Standutstyr, både det dere har bestilt gjennom itDAGENE og det dere eventuelt har sendt opp til oss for lagring på forhånd, vil være tilgjengelig i Glassgården når dere ankommer. Vi ønsker begge dagene å ha en effektiv start med minst mulig arbeid og stress både for dere og oss. Dersom bedriften ønsker å sette opp standen sin dagen i forveien, kan du avtale dette med din kontaktperson.

Klar, ferdig, gå!

Når dere ankommer Glassgården vil dere bli møtt av kontaktpersonen deres i itDAGENE-styret. Vi anbefaler å ankomme Glassgården før klokken 09:00, slik at standen er klar når arrangementet starter klokken 10:00. itDAGENE-styret vil være tilstede i Glassgården allerede fra kl 08:00 begge dager, så dere trenger ikke være redde for at det ikke er folk tilstede for å møte dere. Hvis dere har betalt for intervjurom vil kontakten deres i itDAGENE vise dere til dette ved ankomst. Her vil det være enkle forfriskninger.

Oppfølging

Vi vil ha folk til stede under hele arrangementet slik at representantene deres får en best mulig opplevelse av itDAGENE. Kontaktpersonen deres i itDAGENE-styret vil alltid være tilgjengelig, uansett hva det måtte være. Vi har et tilbaketrukket rom der det vil bli servert lunsj rundt kl 12:00. Her er det mulig å komme seg litt unna standområdet for å kose seg med litt mat og samle krefter. I tillegg vil det være personer som går rundt med forfriskninger, som drikke og frukt, gjennom hele arrangementet. Vi har kaffe til representantene, og kaffestands, men det er også mulighet for å kjøpe kaffe via SiT.

Sommerjobbmaraton

På sommerjobbmaratonet vil hver bedrift få 5 minutter til å presentere seg selv, med en liten pause hvor neste bedrift kan gjøre seg klar. For å ikke forskjellsbehandle bedrifter vil vi være strenge på tidsbruken. Dere vil få beskjed i god til i forveien når dere må møte til jobbmaratonet. Det er ikke mye tid til å presentere seg. Det vil derfor være smart å gå rett på sak: fortell studentene hvorfor de burde jobbe hos akkurat dere. Nevn for eksempel aktuelle arbeidsoppgaver, miljø i bedriften og i hvilke byer dere rekrutterer. Jobbmaratonet er ment som en rask måte for studentene å orientere seg om hvilke faste jobber og sommerjobber som finnes, detaljene kan de høre om ved standen deres. itDAGENE oppfordrer til å gjøre noe gøyalt for å skille seg ut blant de andre bedriftene.

Bankett

Banketten avholdes mandag 11. september. Avholdes på Scandic Lerkendal Hotell som ligger ved Klæbuveien 127, 7031 Trondheim, under èn kilometer fra messeområdet. Oppmøte 18:00, ferdig ca 22.30 (fullt program kommer senere). Siden dette er en bankett er pent antrekk å foretrekke.

Kurs

Kurs varer i 45 minutter og skal være faglig basert; det disponeres ti minutter til å informere om bedriften. Det vil være projektor og overhead i auditoriet som kan brukes til presentasjoner. Dersom dere skulle ha behov for annet utstyr, ta kontakt i forkant av arrangementet. Sted for kurs vil bli annonsert.

Overnatting

-- Ny kode for 2017 --
Vi vil anbefale overnatting hos Scandic Lerkendal Hotell, der banketten avholdes. For å få en veldig rimelig pris på bestillingen må det oppgis følgende kode: BITD110917 , som bookes via telefon 21615101 eller per mail til resepsjonen lerkendal@scandichotels.com. Kr 850 enkeltrom og kr 1050 for dobbeltrom per natt med frokost inkludert. Gyldig for perioden 10.-12.09.17.

Kan endres eller avbestilles kostnadsfritt frem til kl 18:00 på ankomstdato. Ved ankomst etter kl 18:00 må bestillingen garanteres med kredittkortnr og utløpsdato.

Taxi

Det er to taxiselskaper i Trondheim;

  • TrønderTaxi som kan nås på tlf. 07373

  • Norgestaxi på tlf. 08000.

Opprydding

Som ved ankomst vil det være personer tilstede for å hjelpe dere med oppryddingsarbeid. Disse vil også være til hjelp når det kommer til bestilling av taxi og lignende. Vi kan tilby å oppbevare standutstyr til dagen etter itDAGENE, ved behov.

Parkeringsmuligheter

Alle parkeringsplassene på Gløshaugen er avgiftsbelagte, med 25,- i timen. Man kan betale via nett, app for smarttelefon eller betalingsautomat. Man kan parkere på sone A, B og D. Parkeringskartet finnes her.

Til slutt

Hvis det er noe mer dere lurer på utover dette er det bare å spørre din kontaktperson i itDAGENE- styret som vil følge din bedrift gjennom hele arrangementet. Husk på å lagre din kontaktpersons telefonnummer og epostadresse før selve dagen.