Nova Tech Acando

ACANDO - INTERNASJONALT KONSERN SØKER NYUTDANNEDE TEKNOLOGER TIL TALENTPROGRAM!

Acando er i sterk vekst. Vi har kontorer i 5 europeiske land. Hos oss får du mulighet til å bygge karriere og nettverk i inn og utland. Vi har et ungt miljø med fokus på inkludering, kunnskapsdeling og trivsel. Hos oss er det viktig at vi har det gøy på jobb, og at nyutdannede gis faglig utvikling i tett samarbeid med våre erfarne seniorer.

Vi skal ansette flere nyutdannede utviklere. Vår visjon er å utvikle markedets beste tekniske konsulenter. Dette gjør vi ved å tilrettelegge for deg fra første dag gjennom vårt eget talentprogram (Nova Tech). Hos oss kan du prøve og feile i trygge rammer, og du vil få tett oppfølging og utfordringer du kan vokse på. I løpet av programmet legges det stor vekt på å utvikle dine tekniske ferdigheter og kompetanse. Vi trener videre våre nyutdannede konsulenter kontinuerlig i konsulent- og prosjektarbeid.

Elsker du å finne smarte løsninger på utfordringer ved hjelp av ny teknologi, da har du antagelig den lidenskap og drivkraft vi er på utkikk etter i Acando og Nova Tech!