Sommerjobb 2018 ITverket AS

ITverket gir studenter verdifull erfaring gjennom reelle sommerprosjekter

En sommerjobb hos ITverket er en mulighet til å jobbe tett med våre erfarne konsulenter, teste ut hverdagen som konsulent og jobbe med utvikling av programvare for noen av våre kunder. Hovedformålet med prosjektene er at studentene skal lære mye nytt og finne ut både hvordan de trives i rollen som konsulent hos kunder og bli bedre kjent med oss i ITverket.

Sommerprosjektene er også en god mulighet til å vise at man passer inn i ITverket. Vi har veldig gode erfaringer fra arbeidet vårt med studenter de siste årene, og en stor andel av våre nyansatte har kommet fra en sommerjobb hos oss.

Vi tilbyr tett oppfølging og opplæring både i forkant av og under prosjektene, og en engasjert kunde som venter spent på å få ta i bruk det ferdige resultatet. Et typisk prosjekt hos oss har fire studenter og en prosjektleder fra ITverket som jobber sammen med studentene hele sommeren.

Studentene arbeider i seks uker med oppstart i midten av juni, og som regel tar prosjektet to uker pause i juli.

Prosjektene gjennomføres med agile utviklingsmetoder, og en kritisk suksessfaktor er kundens deltagelse, noe som også gjør prosjektet mer interessant for studentene. Fortrinnsvis ønsker vi at prosjektgruppen sitter i kunden sine lokaler, men dersom dette ikke er mulig kan prosjektet også gjennomføres fra ITverket sine lokaler.

Sommerprosjektene våre er reelle prosjekter hvor vi og kunden har de samme forventning til kvalitet på leveransene som man vil oppleve i arbeidslivet etter endte studier. Dette gjør
ITverket sine sommerprosjekter svært populære blant studentene.

Kom og hils på oss på stand under itDAGENE; her vil du også få treffe studenter som hadde sommerjobb hos oss i sommer og som du kan spørre om alt du lurer på!

Søknad sendes til [email protected] innen torsdag 14. september kl 23.59.

For spørsmål kan du ta kontakt med administrerende direktør Tom Henrik N. Rogstad på tlf: 993 39 824 ([email protected]) eller teamleder Tjalve Aarflot på tlf: 938 52 178 ([email protected])