ITverket søker nyutdannede! ITverket AS

Er du i ferd med å avslutte studiene dine eller har du akkurat fullført en grad? Vil du gjerne fortsette å programmere? Gir tanken på at noe du har utviklet skal brukes av tusenvis av personer deg litt sommerfugler i magen?

ITverket er et selskap der du kan oppleve dette hver dag!

Vi vet at softwareutvikling er et fagområde som har mange ulike sider. Kanskje synes du algoritmefagene var mest spennende? Kanskje likte du fag der du lærte å lage de gode brukeropplevelsene eller kanskje du følte deg mest hjemme når du fikk analysere en arbeidsprosess og kunne prøve å lage et godt forslag til å forbedre den. Vi vet at alt dette (og mye mer til!) er ferdigheter som behøves for å lage gode løsninger, så hos oss vil vi hjelpe deg til å bli god på alt sammen!

I bunnen av alt ligger to ting: tekniske ferdigheter og evnen til å forstå og kommunisere. Vi vil ansette deg som vil utvikle deg på begge feltene. Dersom du vil det, kan vi love at vi har miljøet som skal til for at du kan vokse til å bli av de aller beste i Norge. Det viktigste for å klare dette er kollegaer du kan støtte deg på, diskutere med og lære av. Samtidig må man ha påfyll utenfra. Derfor reiser våre ansatte på kurs, foredrag og konferanser over alt i verden hvor man finner spennende ting å lære. Som nyansatt hos oss vil du også få mulighet til å være med på dette.

Hos oss vil du finne kollegaer som er genuint interessert i faget sitt, som brenner for å lage bedre løsninger og som hver dag søker å lære seg nye ting. Disse kollegaene vil du jobbe sammen med for å løse utfordringer som kundene våre har. Dette kan være alt fra små løsninger som dere leverer på under et halvt år til store komplekse systemer som utvikles over flere år. Vi har store kunder fra mange bransjer, men mest innen finans, idrett og shipping.

Det er hva du gjør og hva du kan som betyr noe for ITverket. Vi er et selskap i vekst og vi vil fortsette å vokse i årene fremover. For flinke folk kommer det til å være gode muligheter for å vokse inn i roller med mer ansvar og nye utfordringer.

Har du lyst til å snakke mer med oss for å se om vi kan passe som arbeidsgiver for deg, så send en søknad merket «nyutdannet» til [email protected]

For spørsmål kan du ta kontakt med administrerende direktør Tom Henrik N. Rogstad på tlf: 993 39 824 ([email protected]) eller teamleder Tjalve Aarflot på tlf: 938 52 178 ([email protected])