Software R&D Graduate - Oppstart høst 2018 Visma AS

Vismas Software R&D Graduate-program rettes mot deg som ønsker å jobbe med disruptiv teknologi og drive utviklingen av nye tjenester som skal gjøre arbeidshverdagen bedre for millioner av brukere.

Som Software R&D Graduate får du en fast stilling i et team basert på dine interesser og ferdigheter, og møter de andre deltakerne i programmet på faglige og sosiale samlinger gjennom året. Programmet kjøres fra Vismas hovedkontor på Skøyen i Oslo.

Vi ser etter deg som:

Er nyutdannet med mastergrad innen datateknikk, informatikk, fysikk og matematikk, kybernetikk eller industriell økonomi

Har stor interesse for systemutvikling og ny teknologi

Ønsker og evner å sette deg inn i nye teknikker, rammeverk og biblioteker

Har erfaring med smidig og testdrevet utvikling
Har gode akademiske resultater
Trives med å arbeide i team

Hva kan vi tilby?

I Visma er vi over 1500 utviklere fordelt på syv land og har sterke fagmiljøer i stor vekst innenfor en rekke teknologier. Hos oss kan du bygge en sterk karriere, enten drømmen er å lede store utviklingsprosjekter eller bli ekspert innen et spesielt fagområde.

I løpet av programmets 12 måneder vil du få tett oppfølging av både en mentor og faddere. Ettersom du kommer til å sitte på vårt hovedkontor vil du jobbe tett på der beslutningene tas, og oppleve fordelen med at “fra idé til produkt”-prosessen gjøres i ett og samme bygg.

Som Nordens ledende IT-konsern, er det en selvfølge for oss å ligge i forkant når det kommer til teknologi og programvareutvikling. Visma er ledende innenfor cloud-teknologi, og en stor del av konsernets inntekter reinvesteres årlig i R&D. For tiden gjøres det også store investeringer innenfor kunstig intelligens, maskinlæring og 'Big Data'-analyse for å ytterligere effektivisere våre kunders forretningsprosesser. Har du lyst til å bli med oss ​​på denne reisen?

Søk her: https://visma.easycruit.com/vacancy/1872877/91713?iso=no