INFO

Standguide

Sist oppdatert: 27. februar 2020

Tips til standen

Her kommer noen tips til hvordan dere kan gjøre deres stand mer attraktiv for studentene. Tipsene er basert på hvordan vi i itDAGENE 2020 har opplevd arrangementene fra tidligere år.

På stand

At standen deres skiller seg fra de andre er en god ting. Da vil studentene lettere huske standen deres, og fortelle om den videre til andre. En måte å vise fram bedriftens teknologi på er å presentere den på kreative måter, dette kan for eksempel gjøres ved hjelp av simulatorer. Noe å spise og drikke er alltid en slager blant studentene, og vil derfor dra flere til standen deres. Vi har også sett at spillkonsoller trekker mye folk. Dette kan lett kombineres med en form for konkurranse.

Konkurranser

Morsomme konkurranser skaper alltid stor aktivitet rundt standen. Dette kan for eksempel være en quiz om bedriften som får studentene til å ta kontakt med representantene. En bedrift hadde et tidligere år konkurranse i hvem som klarte å skrive raskest på et tastatur, noe som engasjerte mange studenter. Alle typer premier trekker studenter.

Representanter

Hyggelige og imøtekommende representanter er definitivt det viktigste for standen. Dette et er av de beste hjelpemidlene til å trekke flere studenter. Det er viktig at representantene tar initiativ til å ta kontakt med studentene og at de er villige til å snakke om seg selv og bedriften.