For bedrifter

Sist oppdatert: 1. mai 2019

For bedrifter - Bankett - Spørsmål & svar - Standguide - Stands


Vi gjør oppmerksom på at itDAGENE 2019 nå er fylt opp.

Kjære itDAGENE-deltaker!

Denne siden inneholder litt praktisk info som forhåpentligvis vil svare på mange av spørsmålene du kanskje sitter inne med. Vi i itDAGENE-styret vil gjøre det vi kan for at din deltakelse på arrangementet skal gå så smertefritt som mulig. Under følger en del informasjon som kan være nyttig å lese gjennom før du og din bedrift kommer til Trondheim i september.

Praktisk info

itDAGENE 2019 blir arrangert 9.-10. september på NTNU Gløshaugen, merket av på kartet på vår forside. Standområdet vil være åpent fra 10:00 til 16:00 begge dagene. Representanter fra itDAGENE vil være tilstede på standområdet til deres disposisjon. De vil også hjelpe til med rigging fra klokken 08:30.

Standutstyr

Vi har gjort avtale med Messeselskapet som blir vår leverandør av alt messeutstyr. Vi anbefaler at alle bedrifter som ønsker å bestille utstyr benytter Messeselskapet. Det vil være en stor fordel for arrangementet. Ønsker dere å servere kaffe på standen deres, kan dere enten ta med utstyr for dette selv eller kontakte sit.no som kan hjelpe dere.

De som har eget utstyr de ønsker å sende til arrangementet kan bestille dette her: transport@messeselskapet.no eller på telefon 47758800 (Gunnar Steig, Messeselskapet). Merk utstyret tydelig med itDAGENE og navnet på bedriften. Da vil dere finne igjen utstyret på deres standplass ved ankomst til arrangementet. Det er også mulig å bestille retur. I så fall merk utstyret og sett det igjen på standplassen deres, og så ordner vi resten. Pris på transport, mottak og håndtering er basert på mengde/tid. Vi ønsker at dette bestilles snarest mulig og senest 3. september.

Vi ønsker begge dagene å ha en effektiv start med minst mulig arbeid og stress både for dere og oss. Dersom bedriften ønsker å sette opp standen sin dagen i forveien, kan du avtale dette med din kontaktperson.

Strøm er inkludert i standleien.

Klar, ferdig, gå!

Nytt av året er at itDAGENE avholdes i Realfagbygget! Når dere ankommer Realfagbygget vil dere bli møtt av deres kontaktperson i itDAGENE-styret. Vi anbefaler å ankomme Realfagbygget før klokken 09:00, slik at standen står klar når arrangementet starter klokken 10:00. itDAGENE-styret vil være tilstede i Realfagbygget allerede fra klokken 08:00 begge dager, så dere trenger ikke være redde for at det ikke er folk tilstede for å møte dere. Hvis dere har betalt for intervjurom vil kontakten deres i itDAGENE vise dere til dette ved ankomst. Her vil det være enkle forfriskninger.

Oppfølging

Vi vil ha folk til stede under hele arrangementet slik at representantene deres får en best mulig opplevelse av itDAGENE. Kontaktpersonen deres i itDAGENE-styret vil alltid være tilgjengelig, uansett hva det måtte være. Vi har et tilbaketrukket rom der det vil bli servert lunsj rundt kl 12:00. Her er det mulig å komme seg unna standområdet for å kose seg med litt mat og samle krefter. I tillegg vil det være personer som går rundt med forfriskninger, som drikke og frukt, gjennom hele arrangementet. Vi har kaffe til representantene, og kaffestands, men det er også mulighet for å kjøpe kaffe via SiT.

Sommerjobbmaraton

På sommerjobbmaratonet vil hver bedrift få 5 minutter til å presentere seg selv, med en liten pause hvor neste bedrift kan gjøre seg klar. For å ikke forskjellsbehandle bedrifter vil vi være strenge på tidsbruken. Dere vil få beskjed i god til i forveien når dere må møte til jobbmaratonet. Det er ikke mye tid til å presentere seg. Det vil derfor være smart å gå rett på sak: fortell studentene hvorfor de burde jobbe hos akkurat dere. Nevn for eksempel aktuelle arbeidsoppgaver, miljø i bedriften og i hvilke byer dere rekrutterer. Jobbmaratonet er ment som en rask måte for studentene å orientere seg om hvilke faste jobber og sommerjobber som finnes, detaljene kan de høre om ved standen deres. itDAGENE oppfordrer til å gjøre noe gøyalt for å skille seg ut blant de andre bedriftene.

Bankett

Banketten finner sted mandag den 9. september kl. 18:00 på Scandic Lerkendal Hotell. Antrekket for kvelden er pent og det vil bli servert 3-retters middag.

Adresse: Klæbuveien 127, 7031 Trondheim

Kurs

Kurs varer i 45 minutter og skal være faglig basert; det disponeres ti minutter til å informere om bedriften. Det vil være projektor og overhead i auditoriet som kan brukes til presentasjoner. Dersom dere skulle ha behov for annet utstyr, ta kontakt i forkant av arrangementet. Sted for kurs vil bli annonsert.

Overnatting

Vi vil anbefale overnatting hos Scandic Lerkendal, der banketten avholdes. For å få en rimeligere pris på bestillingen vil det være mulig å oppgi følgende rabattkode: BBAN090919. Det gjelder for én natt, 9.-10. september. Koden er gyldig frem til og med 19. august. Pris kr 995,- for enkeltrom og kr 1095,- for dobbeltrom. Det kan for øvrig bookes via telefon på 21615101 eller per mail til resepsjonen lerkendal@scandichotels.com. Andre datoer eller flere netter enn dette kan bookes til ordinær pris.

Bestillingen kan endres eller avbestilles kostnadsfritt frem til kl 18:00 på ankomstdato. Ved ankomst etter kl 18:00 må bestillingen garanteres med kredittkortnr og utløpsdato.

Taxi

Det er to taxiselskaper i Trondheim;

  • TrønderTaxi som kan nås på tlf. 07373

  • Norgestaxi på tlf. 08000.

Opprydding

Som ved ankomst vil det være personer tilstede for å hjelpe dere med oppryddingsarbeid. Disse vil også være til hjelp når det kommer til bestilling av taxi og lignende. Vi kan tilby å oppbevare standutstyr til dagen etter itDAGENE, ved behov.

Parkeringsmuligheter

Alle parkeringsplassene på Gløshaugen er avgiftsbelagte, med 28,- i timen. Man kan betale via nett, app for smarttelefon eller betalingsautomat. For mer informasjon se ntnu.no/parkering

Til slutt

Hvis det er noe mer dere lurer på utover dette er det bare å spørre din kontaktperson i itDAGENE-styret som vil følge din bedrift gjennom hele arrangementet. Husk på å lagre din kontaktpersons telefonnummer og epostadresse før selve dagen.