Om itDAGENE

Sist oppdatert: 4. september 2018

itDAGENE, tidligere itDAGEN, er et årlig kontaktskapende arrangement mellom IT-studenter og næringsliv ved NTNU. I motsetning til mange andre bedriftsdager på NTNU, arrangeres ikke itDAGENE av en linjeforening, men av studenter fra 3. klasse datateknologi og 3. klasse kommunikasjonsteknologi ved NTNU. Under itDAGENE får bedrifter markedsført seg overfor studenter gjennom stands, kurs og mingling på bankett.

Stands

Hovedattraksjonen ved itDAGENE er standsene til bedriftene. Her kan du som student bli kjent med bedriftene, høre hvordan det er å jobbe for dem og kanskje det til og med blir en sommerjobb?

Kurs

Under hele itDAGENE arrangeres det kurs, alt fra kurs om maskinlæring til hvordan bygge opp din CV. Kursene er gratis og det er bare å møte opp.

Bankett

Mandag 10. september samles studenter og bedriftsrepresentanter til hyggelig lag og underholdning. Dette er en super måte å komme enda nærmere bedriftene. Billetter selges i forkant av itDAGENE.

For bedrifter

Du finner mer praktisk informasjon om itDAGENE 2018 her.

Overskuddet fra arrangementet går til ekskursjon for 3. klasse datateknologi og 3. klasse kommunikasjonsteknologi ved NTNU.