Standguide

Sist oppdatert: 23. november 2019

For bedrifter - Bankett - Spørsmål & svar - Standguide


Standutstyr

Vi har gjort avtale med Messeselskapet som blir vår leverandør av alt messeutstyr. Vi anbefaler at alle bedrifter som ønsker å bestille utstyr benytter Messeselskapet. Det vil være en stor fordel for arrangementet. Ønsker dere å servere kaffe på standen deres, kan dere enten ta med utstyr for dette selv eller kontakte sit.no som kan hjelpe dere.

De som har eget utstyr de ønsker å sende til arrangementet kan bestille dette her: transport@messeselskapet.no eller på telefon 47758800 (Gunnar Steig, Messeselskapet). Merk utstyret tydelig med itDAGENE og navnet på bedriften. Da vil dere finne igjen utstyret på deres standplass ved ankomst til arrangementet. Det er også mulig å bestille retur. I så fall merk utstyret og sett det igjen på standplassen deres, og så ordner vi resten. Pris på transport, mottak og håndtering er basert på mengde/tid. Vi ønsker at dette bestilles snarest mulig og senest 3. september.

Vi ønsker begge dagene å ha en effektiv start med minst mulig arbeid og stress både for dere og oss. Dersom bedriften ønsker å sette opp standen sin dagen i forveien, kan du avtale dette med din kontaktperson.

Strøm er inkludert i standleien.

Tips til standen

Her kommer noen tips til hvordan dere kan gjøre deres stand mer attraktiv for studentene. Tipsene er basert på hvordan vi i itDAGENE 2018 har opplevd arrangementene fra tidligere år.

På stand

At standen deres skiller seg fra de andre er en god ting. Da vil studentene lettere huske standen deres, og fortelle om den videre til andre. En måte å vise fram bedriftens teknologi på er å presentere den på kreative måter, dette kan for eksempel gjøres ved hjelp av simulatorer. Noe å spise og drikke er alltid en slager blant studentene, og vil derfor dra flere til standen deres. Vi har også sett at spillkonsoller trekker mye folk. Dette kan lett kombineres med en form for konkurranse.

Konkurranser

Morsomme konkurranser skaper alltid stor aktivitet rundt standen. Dette kan for eksempel være en quiz om bedriften som får studentene til å ta kontakt med representantene. En bedrift hadde et tidligere år konkurranse i hvem som klarte å skrive raskest på et tastatur, noe som engasjerte mange studenter. Alle typer premier trekker studenter.

Representanter

Hyggelige og imøtekommende representanter er definitivt det viktigste for standen. Dette et er av de beste hjelpemidlene til å trekke flere studenter. Det er viktig at representantene tar initiativ til å ta kontakt med studentene og at de er villige til å snakke om seg selv og bedriften.