Logo til Basefarm

Nerd?

Basefarm er en av Nordens ledende aktører innen applikasjons- og internettdrift. Vår spesialitet er effektiv drift av tjenester med høy trafikk og kompleksitet, som for eksempel portaler, nettaviser, streaming-tjenester, søketjenester samt e-handelsløsninger. Våre kunder har høye kvalitetskrav, forventer vekst og ønsker en god utviklingstakt.

Operations Center er hjertet i det meste som skjer i Basefarm. Hos oss vil du jobbe med noen av de mest besøkte Internett tjenestene i Norge. Du vil støte på de fleste teknologier som finnes innenfor drift av alt fra nettverk til applikasjoner. Vi har fokus på grundig opplæring samt kontinuerlig læring i hverdagen.

I dag jobber det over 30 gutter og jenter på Operations Center i Norge, samt at vi har kollegaer i Sverige og Nederland. De fleste begynner hos oss etter fullført IT-utdannelse, enten med IKT-fagbrev eller høyskole. Noen har også et par års relevant erfaring før de kommer til oss. Hovedsaken er at du har god kunnskap om både Windows og Unix/Linux server plattformer, samt stor interesse for drift som fagfelt. Vi har ikke tradisjonell brukersupport, så vi legger særlig vekt på din interesse for serverdrift og nye teknologier. Du må snakke flytende norsk samt ha meget gode engelskkunnskaper. Det er en fordel om du har programmeringserfaring innen PHP, Python eller lignende.

Jobben som driftskonsulent stiller store krav til teknisk kompetanse, kundeservice og problemløsning, og fungerer også som en læringsarena for videre karriere i Basefarm. Operations Center er åpent 24 timer i døgnet og har en godt innarbeidet turnusplan. Vi er stolte over å ha fornøyde medarbeidere som stadig skryter av godt arbeidsmiljø på Operations Center.

Er du over snittet interessert i teknologi og spesielt drift av IT-systemer? Vi ser fram til å motta din søknad!

Om arbeidsgiveren Basefarm er en av Nord-Europas ledende aktører innen drift av internetteknologi. Selskapet har over 500 medarbeidere i Oslo, Stockholm, Amsterdam, Berlin og Wien. Via våre ni datasentre tilbyr vi 100 % tilgjengelighet for svært kritiske tjenester. Operations Center i Basefarm håndterer feilmeldinger, spørsmål og bestillinger fra kundene våre, samt tekniske oppgaver knyttet til den løpende driften. Vi arbeider etter ITIL-rammeverket, og enheten er i stadig utvikling for å tilpasse seg ny teknologi og krav fra kundene våre. De tre siste årene har vi vært blant de 10 beste i kåringen av Norges beste arbeidsplasser. (Great Place to Work)

  • Bedrift:Basefarm
  • Frist:Løpende
  • Type:Fast stilling
  • Klassetrinn:5. trinn
  • Sted:Oslo
  • Publisert:7. september 2018

Søk her