Logo til Thales Norway AS

Sommerjobb | Oslo 2019

Thales er en ledende teknologileverandør innenfor forsvar og sikkerhet, luftfart og transport. Selskapet har 67000 ansatte i 56 land og omsatte i 2011 for 13 mrd Euro. Med sine 22500 ingeniører og forskere har gruppen en unik kapasitet for utvikling, design og leveranse av produkter, systemer og tjenester som møter de mest komplekse krav til sikkerhet.

Thales Norway er et av Norges tyngste industrielle sentra for virksomhetskritiske kommunikasjonsløsninger. Thales Norway utvikler og leverer sikre og robuste informasjons- og kommunikasjonsløsninger for mobil og stasjonær bruk hos militære kunder. Thales Norway har levert informasjonsinfrastruktur- og sikkerhetsløsninger til Norge, NATO og en rekke andre nasjoner over flere tiår. På sivil side leverer Thales Norway systemer og tjenester til transportmarkedet.

Selskapet har 185 høyt kvalifiserte medarbeidere, er i vekst og på utkikk etter dyktige medarbeidere. Hovedkontoret ligger i hjertet av Oslo og et utviklingskontor ligger på Lerkendal i Trondheim.

Vil du ha en smakebit på hvordan det er å jobbe med Norges fremste ingeniører innen sikkerhet og nettverkskommunikasjon? For sommeren 2019 ser vi etter dyktige og motiverte studenter som er ferdig med 3. eller 4. klasse. Arbeidssted er i Oslo.

Hva er en sommerjobb i Thales? Våre sommerprosjekter kan bestå av deloppgaver fra et ekte utviklingsprosjekt, prototyping av neste generasjons løsninger eller forbedring av våre interne verktøy. Andre oppgaver kan være implementasjon av ny nettverksprotokoll i C++, omskrivning av testrammeverk i Python, simulere hardware for testing, eller prototype nye brukergrensesnitt på desktop, web eller mobil. Vi jobber med en rekke ulike produkttyper på Windows-, Unix- eller embedded plattformer.

Hva tilbyr vi?
Du får jobbe med reelle problemstillinger, individuelt eller i et lite team, og du får erfaring med krevende teknologi og produktområder du ikke finner andre steder.

Hvem ser vi etter?
Vi søker dyktige og motiverte studenter som er ferdig med 3. eller 4. klasse og som kan vise til gode akademiske resultater. Interesse for programmering er en viktig fellesnevner. Vi har mange med bakgrunn fra datateknikk, kom.tek, kybernetikk og elektronikk som trives hos oss.

Ta gjerne med hva du er interessert i når du skriver søknaden. Liker du å designe webapplikasjoner, å grave deg ned i nettverksprotokoller eller ytelsesoptimalisering i en embedded-driver? Fortell oss hva du brenner for. Kandidater må kunne sikkerhetsklareres for nivå Hemmelig med særinstrukser fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. For mer informasjon om sikkerhetsklarering, se https://nsm.stat.no/om-nsm/tjenester/personellsikkerhet/slik-blir-du-sikkerhetsklarert/

Hvor kan du jobbe? Vi tar inn mellom to og seks sommervikarer fordelt på prosjekter i Oslo og Trondheim. En separat jobbannonse er laget for prosjektene i Trondheim.

Når gjennomføres sommerprosjektene?
Sommerprosjektene gjennomføres over ca. åtte uker i en periode fra juni til august. Oppstart, varighet og ferie etter avtale.

Send inn elektronisk søknad på www.thales.no med en kort presentasjon av deg selv og hva du interesserer deg spesielt for. Legg ved CV og oppdatert karakterutskrift. Kun søknader sendt inn elektronisk via vår jobbportal vil bli vurdert.

Søknader behandles fortløpende etter hvert som sommerprosjektene blir klare. Siste søknadsfrist er 01.03.2019.

Spørsmål?
Ta kontakt med Christian Tellefsen (teamleder) dersom du ønsker mer informasjon. E-post: christian.tellefsen@thales.no Mobil: 959 98 765

Om Thales Norway
Thales Norway har et høyteknologisk miljø med mer enn 150 ansatte som hovedsakelig jobber med produkt- og systemutvikling. Vi leverer verdensledende løsninger innen kryptering og sikker kommunikasjon for nasjonale og internasjonale forsvarskunder og offentlig sektor.

Thales Norway AS og søsterselskapet Thales Commercial Norway AS er en del av Thalesgruppen som har 63 000 ansatte fordelt på 56 land. Våre produkter og systemer bidrar til å sikre mennesker, infrastruktur og nasjoner.

  • Frist:1. mars
  • Type:Sommerjobb
  • Klassetrinn:3. - 4. trinn
  • Sted:Oslo
  • Publisert:10. januar 2019

Søk her