Logo til Knowit

Start utvikler-karrieren i Knowit

Know IT er et nordisk konsulentselskap med spisskompetanse innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi. Vi tar langsiktig ansvar for våre kunders verdiskapende prosesser.

Knowit er et av nordens største konsulentselskaper, og har lang erfaring med å gi nyutdannede utviklere en god start på karrieren. Hvis du nærmer deg ferdig med utdanningen og har lyst til å jobbe som utvikler i et sosialt og hyggelig miljø, så vil vi gjerne høre fra deg!

Hos oss vil du jobbe sammen med både erfarne og andre nyutdannede konsulenter på et av våre team. Der vil du arbeide med prosjekter for våre kunder. De største av disse er velkjente aktører innenfor områder som kollektivtransport, bank og finans, undervisning, skatt og pensjon, media, osv. Dermed er det lett å se hvordan systemene vi lager er til nytte for mange hundre tusen mennesker hver eneste dag.

Ved siden av det daglige arbeidet blir du også invitert på sosiale og faglige eventer – og etter hvert blir du kanskje med å arrangere dem også. I Knowit er vi stolte av miljøet vårt, og vi jobber hardt for at alle skal glede seg til å gå på jobb.

De fleste av prosjektene våre utvikles med disse teknologiene:

 • Java, C#, Scala eller Kotlin på backend

 • Swift, Java, Kotlin eller Xamarin på mobil

 • JavaScript med React eller Vue på web

Det er en fordel om du har erfaring med et eller flere av disse språkene, men det er ikke et absolutt krav – opplæring blir gitt der det er nødvendig, og vi har også prosjekter på andre teknologier.

Vi har avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim. Du kan søke jobb i hvilken som helst av disse byene, men merk at vi har langt flere stillinger for nyutdannede i Oslo og Bergen enn andre steder - og aller flest i Oslo. Det betyr at det er større sannsynlighet for å få jobb i Oslo og Bergen enn i de andre byene.

Ta med:

 • Et kort søknadsbrev der du sier litt om hvem du er, når du regner med å være ferdig med studiet og kanskje hva du har lyst til å jobbe med. Vær tydelig på hvilken by du primært søker jobb i. Søknadsbrevet kan med fordel være teksten i eposten, du trenger ikke legge det i et vedlegg.

 • CV - gjerne med litt detaljer om din kompetanse (f.eks. programmeringspråk) i tillegg til oversikt over utdanning. Ta med all erfaring – la oss avgjøre om den er relevant. Husk å få med eventuelt foreningsarbeid også, og kanskje en kort liste over fritidsinteresser - vi setter pris på engasjerte folk!

 • Karakterutskrifter fra høyere utdanning – helst link til vitnemålsportalen, men pass på at linken ikke utløper før tidligst om 6 måneder. Gammeldagse vedlegg godtas også om du virkelig vil.

Send din søknad så snart som mulig til jegvilhajobb@knowit.no - vi evaluerer kandidater fortløpende, og det er ikke noe problem om det er mange måneder til du er ferdig med utdanninga.

 • Bedrift:Knowit
 • Frist:Løpende
 • Type:Fast stilling
 • Klassetrinn:5. trinn
 • Sted:Bergen, Kristiansand, Oslo, Stavanger og Trondheim
 • Publisert:16. august 2018

Søk her