Logo til Itera Norge AS

Vil du bruke sommeren 2019 til å utgjøre en forskjell?

Itera er et kommunikasjons- og teknologiselskap. Vi som jobber her er engasjerte fagspesialister innen et mylder av fagområder innen kommunikasjon og teknologi. Vi jobber tett sammen i tverrfaglige team. Når vi gransker utfordringene fra ulike faglige vinkler ser vi ofte helt nye muligheter og løsninger som gir verdi til kundene våre. Både kundene våre og alle som jobber hos oss skal oppleve Itera som et nyskapende, lidenskapelig og kompetent selskap. Det stiller krav til oss – og det trives vi med.

Itera har god erfaring med å gjennomføre sommerprosjekter i samarbeid med våre kunder, og neste sommer blir ingen unntak! Til sommerprosjektene søker vi studenter med ulik kompetanse for å sette sammen et godt tverrfaglig team med utviklere, testere, rådgivere og designere.

Hvem ser vi etter?

  • studenter som har lyst til teste ut konsulentbransjen
  • studenter med en genuin interesse for teknologi
  • studenter som er sosiale og utadvendte
  • studenter som vil bli bedre kjent med Itera

I Itera verdsetter vi hverandres kompetanse og lidenskap. Det som inspirerer oss er faglig utvikling, nyskapning gjennom godt samarbeid og å ha det gøy på jobb. Vi ser etter folk som ønsker å leve opp til vår visjon: «Make a difference».

Hvordan er det å være sommerstudent hos Itera? Itera har lang tradisjon for å invitere studenter til å jobbe hos oss i løpet av en sommer. Vi startet med 6 studenter i 2013 og i 2018 hadde vi hele 27 studenter. Som sommerstudent hos oss får du jobbe med å løse en problemstilling for en av kundene våre.

Sommerteamene er tverrfaglige, og settes sammen av utviklere, designere, business rådgivere og testere. Teamene får også en erfaren prosjektleder som følger med teamet hos kunden og hvert fagområde får støtte av en erfaren ressurs. Våre kunder er veldig fornøyd med tidligere prosjekter og mange av løsningene som ble utviklet er tatt i bruk.

I tillegg til en spennende sommerjobb er også det sosiale viktig. I løpet av det kommende året inviteres man til en rekke interne aktiviteter – som kick-off, fagdag og sommerfest i Oslo – for å bli bedre kjent med Itera og de andre sommerstudentene. Vi arrangerer også en felles bli-kjent-middag i Trondheim/Oslo før oppstart av sommerprosjektet. I løpet av sommeren legger vi opp til en rekke felles aktiviteter, som hyttetur, kodekvelder, teambuilding og egen sommerfest! Itera har i tillegg en fin tradisjon hvor årets sommerstudenter får arrangere sommerfest for sine studievenner.

Søknadsfrist: Snarest – ønsker du intervju til test eller utvikling under itDAGENE, må du søke innen 5/9! Søknader behandles fortløpende og vi oppfordrer alle interesserte til å søke tidligst mulig.

For mer informasjon og innsending av søknad, gå til følgende linker:

Vi gleder oss til å høre fra deg!

  • Frist:Løpende
  • Type:Sommerjobb
  • Klassetrinn:2. - 5. trinn
  • Publisert:24. august 2018