📌 itCASE x ITverket

29. januar, 2023

itDAGENE introduserer sitt helt nye konsept, itCASE!⭐

ITverket ønsker at dere i gruppe på 3-4 personer lager en mobil app📱 for dem på 24 timer!

INTERESSESKJEMA

Påmeldingen er dessverre stengt.

Når man jobber i et konsulentselskap tilbringer man som regel mye av sin arbeidstid på kontoret til kunden man jobber for. Innimellom dukker det også opp gode grunner til å ta arbeidsdagen på konsulentkontoret. Denne variasjonen i arbeidslivet gjør at det fort kan gå en stund mellom hver gang man får truffet sine kollegaer, og det kan ta tid for en nyansatt å lære seg navnene til alle kollegaene sine, spesielt hvis bedriften er mer enn middels stor!

Derfor ønsker ITverket seg en mobil app som kan bidra til å gjøre akkurat dette litt lettere. Bruk all deres kreativitet og oppfinnsomhet til å lage en mobil app hvor man kan lære seg navnene til de ansatte i ITverket på en morsom måte!

ITverket tilbyr et API hvor man kan hente ut navn og bilder av alle deres ansatte konsulenter. Dere vil få tilgang til å bruke dette API'et, slik at dere kan bruke reell data mens dere utvikler appen.

TEKNOLOGI

ITverket ønsker at appen utvikles enten med Flutter eller med React Native. Hva bør du velge? Begge deler er gode valg. Det viktigste er at alle deltagerne på laget er enige om å bruke samme teknologi.

De gjør også klart et skjelett for appen slik at dere kan starte rett på utviklingen istedenfor å slite med oppsettet. Konsulenter fra ITverket kommer også til å være tilgjengelig og vil hjelpe dere underveis, så her er det bare å benytte muligheten til å lære. Dersom du best liker å jobbe med JavaScript og web, så vil du sannsynligvis like å jobbe med React Native. Dersom du heller foretrekker C-type språk som f.eks. Java og C#, så er sjansen god for at du vil like å jobbe med Flutter, hvor man skriver i programmeringsspråket Dart.

PREMIE

For vinnerlaget venter el-sparkesykler! Hvert medlem på vinnerlaget vil få sin helt egen el- sparkesykkel av typen: "E2S V2 2022 - Lovlig”

Om ikke det var nok vil dere som vinner casen være høyst aktuell for ITverket. De vil gjerne prate mer med dere og her kan man snike seg forbi en lang søknadsprosess og sikre seg jobbintervju!

Casen vil arrangeres på Gløshaugen tirsdag 20.september fra kl 15:15 og avsluttes onsdag den 21. rundt kl 16:00 Vi stiller med mat til deltakerne under arrangementet både middag på tirsdag og lunsj på onsdag.

Dette er en itCASE for alle IT-studenter ved NTNU. Det vil selvfølgelig også være mulig å delta individuelt eller som grupper dere selv setter sammen.

Deltagerne vil motta en guide på hva som bør installeres og forberedes i forkant av itCASE. (Vil du vite mer? Kontakt Bjørnar Valle på bv@itverket.no).

Masse lykke til😊