itCASE x Computas

15. september, 2023

itCASE: En del av løsningen!

Hva: 24-timers caseoppgave🧑🏻‍💻👩🏼‍💻
Når: 17.-18. September (Oppmøte: 11:00 på søndagen)
Hvor: Oppmøte på Smia i Sentralbygg 2

Påmeldingen er full!

Casen
Er det vanskelig å få oversikt over alle kurs og bedriftspresentasjoner på tvers av linjeforeninger? Unødvendig friksjon i kollektivet? Utsetter du ting litt for ofte? Har du noen gang tenkt «det burde vært en app for dette!»? I Computas jobber vi hver dag med å bruke teknologi til å løse samfunnets og folks problemer. Vi utfordrer nå dere til å være en del av løsningen! Det kan være stort eller lite. Trivielt eller viktig. Smalt eller bredt.
Ila. denne 24-timers hackathon blir det utfordringer, morsomme badges - og en jury vil kåre en overall vinner som blir premiert med reMarkable (og jobbintervju hos Computas)!

Casen vil arrangeres på Gløshaugen. Det vil bli servert mat og drikke. Du kan melde deg på som et lag eller individuelt. Alle som deltar vil få en goodiebag fra Computas!

Vinnerne vil annonseres på banketten 18. september, så meld deg på dersom du ikke allerede har gjort det! (Sett deg på ventelista dersom det er full:))

Mer info om casen blir sendt på mail til påmeldte deltakere. Har du spørsmål? Send en mail til kristoffer.wetterhus@itdagene.no

Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%