INFO

For bedrifter

Sist oppdatert: 8. juli 2020

Kjære itDAGENE-deltaker!

Denne siden inneholder litt praktisk info som forhåpentligvis vil svare på mange av spørsmålene du kanskje sitter inne med. Vi i itDAGENE-styret vil gjøre det vi kan for at din deltakelse på arrangementet skal gå så smertefritt som mulig. Under følger en del informasjon som kan være nyttig å lese gjennom før du og din bedrift kommer til Trondheim i januar.

Praktisk info

itDAGENE 2020 blir arrangert 18.-19. januar på NTNU Gløshaugen, merket av på kartet på vår forside. Standområdet vil være åpent fra 10:00 til 16:00 begge dagene. Representanter fra itDAGENE vil være tilstede på standområdet til deres disposisjon. De vil også hjelpe til med rigging fra klokken 08:30.

Klar, ferdig, gå!

itDAGENE 2020 avholdes i Realfagbygget! Når dere ankommer Realfagbygget vil dere bli møtt av deres kontaktperson i itDAGENE-styret. Vi anbefaler å ankomme Realfagbygget før klokken 09:00, slik at standen står klar når arrangementet starter klokken 10:00. itDAGENE-styret vil være tilstede i Realfagbygget allerede fra klokken 08:00 begge dager, så dere trenger ikke være redde for at det ikke er folk tilstede for å møte dere. Hvis dere har betalt for intervjurom vil kontakten deres i itDAGENE vise dere til dette ved ankomst. Her vil det være enkle forfriskninger.

Oppfølging

Vi vil ha folk til stede under hele arrangementet slik at representantene deres får en best mulig opplevelse av itDAGENE. Kontaktpersonen deres i itDAGENE-styret vil alltid være tilgjengelig, uansett hva det måtte være. Vi har et tilbaketrukket rom der det vil bli servert lunsj rundt kl 12:00. Her er det mulig å komme seg unna standområdet for å kose seg med litt mat og samle krefter. I tillegg vil det være personer som går rundt med forfriskninger, som drikke og frukt, gjennom hele arrangementet. Vi har kaffe til representantene, og kaffestands, men det er også mulighet for å kjøpe kaffe via SiT.

Bankett

Nærmere informasjon om når og hvor banketten finner sted slippes snart.

Overnatting

Vi vil anbefale overnatting hos Scandic Lerkendal, der banketten avholdes.

Taxi

Det er to taxiselskaper i Trondheim;

  • TrønderTaxi som kan nås på tlf. 07373

  • Norgestaxi på tlf. 08000.

Opprydding

Som ved ankomst vil det være personer tilstede for å hjelpe dere med oppryddingsarbeid. Disse vil også være til hjelp når det kommer til bestilling av taxi og lignende. Vi kan tilby å oppbevare standutstyr til dagen etter itDAGENE, ved behov.

Parkeringsmuligheter

Alle parkeringsplassene på Gløshaugen er avgiftsbelagte, med 28,- i timen. Man kan betale via nett, app for smarttelefon eller betalingsautomat. For mer informasjon se ntnu.no/parkering

Til slutt

Hvis det er noe mer dere lurer på utover dette er det bare å spørre din kontaktperson i itDAGENE-styret som vil følge din bedrift gjennom hele arrangementet. Husk på å lagre din kontaktpersons telefonnummer og epostadresse før selve dagen.