INFO


For bedrifter

Sist oppdatert: 15. januar 2021

Digital stand

itDAGENE 2020 vil arrangeres virtuelt på itdagene.no. Detaljer er fortsatt under utforming, men i grove trekk vil vi ha en form for forside til selve arrangementet. Her vil det være mulig å få informasjon om blant annet hva som skjer under itDAGENE, kommende arrangementer og mer. Herfra vil studentene ha muligheten til å klikke seg inn på bedrifter. (Ulike bedrifter vil være uthevet etter pakke, deretter randomisert eller etter de som har minst besøkende siste tiden).

Hver bedrift vil ha en egen side med generell informasjon, aktuelle arrangementer og mer (Vi kan tilrettelegge for hver enkelt bedrift hva som vil stå her av tekst, video, lenker o.l). Videre vil det her være en virtuell stand. Denne vil bestå av hovedsakelig to ting:

  • En livestream
  • En interaktiv plattform der seere kan stille spørsmål, svare på avstemninger o.l

I tillegg til det være funksjonalitet for studenten å starte en en-til-en samtale med bedriftsrepresentantene via chat og/eller video.

Det kan nevnes at hele arrangementet vil være åpent for alle, og man vil ikke trenge å logge seg på for å delta. Dette er fordi vi tror det vil i stor grad bidra til et større engasjement enn en løsning som krever at deltakere må lage en bruker og gi fra seg informasjon til itDAGENE og deltakende bedrifter før de i det hele tatt får sett hva det er vi kan tilby.

Om det er noen ønsker eller tanker rundt utformingen av arrangementet tar vi det gjerne imot slik at vi kan lage et arrangement som blir like engasjerende informativt som om itDAGENE ville vært fysisk

Hjelp med å komme i gang

Vi har laget en rekke guides og vanlige spørsmål på hvordan dere kommer i gang og bruker det tekniske på itdagene. Disse ligger inne på denne siden.

Om det er noe dere trenger hjelp med eller lurer på, ikke nøl med å ta kontakt, så skal vi hjelpe så godt vi kan.

Oppfølging

Vi vil ha folk tilgjengelig for kontakt under hele arrangementet slik at representantene deres får en best mulig opplevelse av itDAGENE. Kontaktpersonen deres i itDAGENE-styret vil alltid være tilgjengelig, uansett hva det måtte være.

Til slutt

Hvis det er noe mer dere lurer på utover dette er det bare å spørre kontaktpersonen i itDAGENE-styret som vil følge din bedrift gjennom hele arrangementet. Husk på å lagre din kontaktpersons telefonnummer og epostadresse før selve dagen.

Interessert i å delta?

Henvendelser angående deltakelse på itDAGENE 2020 kan sendes på mail til bedrift@itdagene.no