INFO


Om itDAGENE

Sist oppdatert: 9. januar 2021

itDAGENE er et årlig kontaktskapende arrangement mellom IT-studenter og næringsliv ved NTNU. I motsetning til mange andre bedriftsdager på NTNU, arrangeres ikke itDAGENE av en linjeforening, men av studenter fra 3. klasse datateknologi og kommunikasjonsteknologi ved NTNU. Under itDAGENE får bedrifter markedsført seg overfor studenter gjennom stands, kurs og mingling på bankett.

Covid-19

Grunnet nåværende situasjon er itDAGENE 2020 gjort heldigital og vil foregå her, på itdagene.no. Det vil i likhet med tidligere år møte opp en rekke ulike bedrifter, men i år vil du møte de digitalt. Kom innom itdagene.no 18. og 19. januar for å oppleve itDAGENE i en litt annerledes drakt!

Stands

Hovedattraksjonen ved itDAGENE er standsene til bedriftene. Her kan du som student bli kjent med bedriftene, høre hvordan det er å jobbe for dem og kanskje blir det til og med en sommerjobb? Hvert år kommer en rekke bedrifter på utkikk etter studenter, og itDAGENE prøver hvert år å få tak i en god blanding av bedrifter i bransjen.

Kurs

Under itDAGENE arrangeres det kurs om alt fra maskinlæring til hvordan man skriver CV. Kursene er gratis og det er bare å møte opp.

Bankett

Den tradisjonelle banketten byttes ut med en digital vri. Den 18. januar vil det foregå en live sending, der ulike bedrifter vil delta på et underholdende og morsomt talkshow. Her vil studentene få muligheten til å bli bedre kjent med bedriftene.