INFO

Om itDAGENE

Sist oppdatert: 8. juli 2020

itDAGENE er et årlig kontaktskapende arrangement mellom IT-studenter og næringsliv ved NTNU. I motsetning til mange andre bedriftsdager på NTNU, arrangeres ikke itDAGENE av en linjeforening, men av studenter fra 3. klasse datateknologi og kommunikasjonsteknologi ved NTNU. Under itDAGENE får bedrifter markedsført seg overfor studenter gjennom stands, kurs og mingling på bankett.

Stands

Hovedattraksjonen ved itDAGENE er standsene til bedriftene. Her kan du som student bli kjent med bedriftene, høre hvordan det er å jobbe for dem og kanskje blir det til og med en sommerjobb? Hvert år kommer en rekke bedrifter på utkikk etter studenter, og itDAGENE prøver hvert år å få tak i en god blanding av bedrifter i bransjen.

Kurs

Under itDAGENE arrangeres det kurs om alt fra maskinlæring til hvordan man skriver CV. Kursene er gratis og det er bare å møte opp.

Bankett

En av dagene i januar samles studenter og bedriftsrepresentanter til hyggelig lag og underholdning. Dette er en flott måte å komme enda nærmere bedriftene. Billetter selges i forkant av itDAGENE.