INFO


Om itDAGENE

Sist oppdatert: 25. januar 2021

itDAGENE er et årlig kontaktskapende arrangement mellom IT-studenter og næringsliv ved NTNU. I motsetning til mange andre bedriftsdager på NTNU, arrangeres ikke itDAGENE av en linjeforening, men av studenter fra 3. klasse datateknologi og kommunikasjonsteknologi ved NTNU. Under itDAGENE får bedrifter markedsført seg overfor studenter gjennom stands, kurs og mingling på bankett.

Covid-19

Det er mye usikkerhet rundt den pågående pandemien og arrangementer som itDAGENE. Vi håper og planlegger gjennomføring av en fysisk itDAGENE dersom det lar seg gjøre. Vi ønsker en åpen dialog rundt temaet, og kommer til å sette smittevern som førsteprioritet. Vi vil gjøre informasjon om et eventuelt digitalt arrangement tilgjengelig så fort som vi selv vet.

Stands

Hovedattraksjonen ved itDAGENE er standsene til bedriftene. Her kan du som student bli kjent med bedriftene, høre hvordan det er å jobbe for dem og kanskje blir det til og med en sommerjobb? Hvert år kommer en rekke bedrifter på utkikk etter studenter, og itDAGENE prøver hvert år å få tak i en god blanding av bedrifter i bransjen.

Kurs

Under itDAGENE arrangeres det kurs om alt fra maskinlæring til hvordan man skriver CV. Kursene er gratis og det er bare å møte opp.

Bankett

Banketten er en mulighet for studenter og bedrifter for å bli bedre kjent, og vi håper på å kunne gjennomføre et godt arrangement for dette under itDAGENE 2021. Enn så lenge krysser vi fingrene for en fysisk bankett, men grunnet korona er det vanskelig å fastslå noe ennå. Vi oppdaterer etterhvert som det skjer eventuelle endringer! Mer informasjon vedrørende korona finner du under info og Covid-19.