Velkommen til Systeks digitale stand!

I dag tenker vi å holde en løs og hyggelig tone på stand for å bli bedre kjent med studenter som er nysgjerrige på fremtidige karrieremuligheter hos oss og å svare på eventuelle spørsmål dere måtte ha om selskapet vårt (det er de ansatte eier selskapet, så vi kan si at det er vårt!).

Vi kommer til å presentere sommerprosjektet vårt fra i fjor kl 12:30, inkludert en Q&A med tidligere sommerstudenter, i tillegg til en firmapresentasjon kl 11:00. Om du vil stille oss noen spørsmål liker vi godt å snakke om hvordan vi har en lønnsmodell som gir mest mulig tilbake til de som skaper verdiene, dessuten liker vi godt å dele litt av våre tanker rundt hvilke teknologier som er up-and-coming, om AI er alt det lover og om hvorfor det kan være lurt å være konsulent i et marked hvor kunnskap er ferskvare.

Ellers håper vi du vil sette pris på litt faglig snacks i form av en gjesteopptreden fra en av våre Kotlin-eksperter (13:00) og en innføring i GraphQL (10:30) fra vår GraphQL-master!

Vi kommer til å spille spill og det blir konkurranse (11:30) med stilig og hjemmekontor-relevant premie - i tillegg til småprat underveis hvor vi håper å treffe en masse fremtidige systemutviklere, testutviklere og plattformutviklere og mange andre som er enige med oss om at mest mulig

Om oss

Systek er et norsk IT-konsulentselskap 100% eid av egne ansatte. Alle ansatte får tilbud om å bli med som eier. Siden oppstarten i 1980 har vi levert rådgivende og utførende tjenester til markedsledende kunder i privat og offentlig sektor. De som jobber her er erfarne og engasjerte systemutviklere og rådgivere med god teknologiforståelse og evne til å sette seg inn i komplekse problemstillinger.

Tjenestene vi leverer er hovedsakelig innen systemutvikling, arkitektur, prosjektledelse og test, men også innen plattform- og skyteknologi, og AI. Vi ser etter dyktige folk som vil være med på reisen vår med å bygge et selskap av og for konsulenter!

Antall IT-ansatte

70

Hovedkontor

Oslo

Type bedrift

Konsulent

Beskriver seg selv med ett ord:

100% ansatteid